<<poprzednie [ 1 ] 2 [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] następne>>

Zupa-krem z pieczarek z makaronem
30 dag pieczarek obieramy, kroimy i podsmaża

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki, Zupy

Panga
Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, p

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Rybne specjały

Żeberka duszone w piwie
Żeberka płukamy, dzielimy na porcje. Przypr

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Zupka jarzynowa
4 skrzydełka zagotować. Marchew, 4 ziemniak

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Zupy

Zupa ogórkowa
4 skrzydełka opłukać, zalać wodą w garnk

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Krupnik
Gotujemy 4 skrzydełka w garnku z wodą. Marc

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Kwaśnica
0,50 kg żeberek zagotowujemy. Dodajemy 0,70k

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Gulasz
1 kg mięsa gulaszowego np. łopatki, płucze

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje, Zupy

Sałatka z Fetą
Ser Feta kroimy na kawałki. 2 pomidory

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Sałatki i surówki, Śniadania

Placek po zbójnicku
Przygotowujemy ciasto na placki ziemniaczane

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Placki ziemniaczane
Można jeść na ostro lub słodko

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Przystawki

Zapiekanka makaronowa
Gotujemy makaron w osolonej wodzie, najlepiej

Kategoria: Dania z makaronu, Obiady i kolacje, Przystawki

Faszerowana papryka
6 sztuk papryki czerwonej, obieramy gniazda z

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Pulpety w sosie pomidorowym
0,5 kg mięsa mielonego wymieszać z drobno p

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Racuchy z jabłkiem i cynamonem
Mieszamy pół kostki drożdży, szklan

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Słodkości

<<poprzednie [ 1 ] 2 [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] następne>>