<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] [ 5 ] następne>>

Zupa pomidorowa z makaronem
Płuczemy 3 szkrzydełka i 20 dag mięsa woł

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Tosty
Na 2 tosty potrzebne są: 4 kromki chleba tos

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Racuchy z kwaśnego mleka ze śliwkami
Na podwieczorek wybierz racuszki!

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Słodkości

Rosół na wołowym
Najbardziej lubię rosół na wołowinie

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Kotlety serowe
Zetrzyj na tarce na grubych oczkach 20 dag se

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Przystawki

Moja wątróbka
60 dag wątróbki drobiowej czyścimy i

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje, Przystawki

Karp
Rybę oczyśc, umyj, podziel na porcję. Wł&

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Rybne specjały

Królik duszony w winie
Królika umyj, natrzyj solą, czosnkiem

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Mój Bigos
Kilka suszonych śliwek i kilka suszonych grzybków

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Szaszłyki
Do 0,50 dag mięsa mielonego dodajemy drobno

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Roladki chrzanowe
Szynkę konserwową kroimy na cienkie plastry

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Śniadania

Makaron inaczej
Gotujemy w osolonej wodzie makaron grubszy np

Kategoria: Dania z makaronu, Obiady i kolacje, Przystawki

Pasta serowa
20 dag sera żółtego zetrzyj na tarce

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Śniadania

Parówki zapiekane
Jajko rozbij widelcem na talerzu, dodaj 

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Śniadania

Kasza ze skwarkami
Ugotuj 2 woreczki kaszy gryczanej. Na patelni

Kategoria: Obiady i kolacje

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] [ 5 ] następne>>