Zupa pomidorowa z makaronem

4 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Płuczemy 3 skrzydełka i 20 dag mięsa wołowego, zagotowujemy. Obieramy mniejszą  marchewkę, pietruszkę, ćwiartkę selera i kawałek por. Dodajemy do gotującego się wywaru z mięsa. Dodaj 3 łyżki koncentratu pomidorowego, przypraw solą i pieprzem, zagotuj. Na koniec dodaj 3 łyżki gęstej kwaśnej śmietany, zagotuj. Wyciągnij marchew, pietruszkę, seler i por. Osobno ugotuj makaron w osolonej wodzie. Podawaj zupę z makaronem.

file1265281974



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...