Zupa pomidorowa z makaronem

4 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Płuczemy 3 skrzydełka i 20 dag mięsa wołowego, zagotowujemy. Obieramy mniejszą  marchewkę, pietruszkę, ćwiartkę selera i kawałek por. Dodajemy do gotującego się wywaru z mięsa. Dodaj 3 łyżki koncentratu pomidorowego, przypraw solą i pieprzem, zagotuj. Na koniec dodaj 3 łyżki gęstej kwaśnej śmietany, zagotuj. Wyciągnij marchew, pietruszkę, seler i por. Osobno ugotuj makaron w osolonej wodzie. Podawaj zupę z makaronem.

file1265281974



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...