Karp

5 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Rybę oczyść,  umyj, podziel na porcję. Włóż kawałki ryby do miski, skrop odrobinę sokiem z cytryny, posyp solą , pieprzem, przyprawą do ryb, cebulą pokrojoną w piórka. Włóż na noc do lodówki. Potem oczyść rybę z przypraw i cebuli, maczaj w jajku i bułce tartej, smaż na rozgrzanym tłuszczy na złoty kolor.

file1262684886



FORUM - bieżące dyskusje

Polecane strony w sieci
Ja polecam strony z ciekawostkami historycznymi, np. historykon.pl
Samodzielne matki- 20 proc. wszystk…
To powinno dać części facetów do myślenia, że nie potrafią w większości funkcjonować...
Jak usunąć makijaż permanentny?
Przecież można zamalować go makijażem w innym stylu...
Jak nabrać pewności siebie
Czasem warto brać przykład nawet z facetów jak widać:D