Karp

5 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Rybę oczyść,  umyj, podziel na porcję. Włóż kawałki ryby do miski, skrop odrobinę sokiem z cytryny, posyp solą , pieprzem, przyprawą do ryb, cebulą pokrojoną w piórka. Włóż na noc do lodówki. Potem oczyść rybę z przypraw i cebuli, maczaj w jajku i bułce tartej, smaż na rozgrzanym tłuszczy na złoty kolor.

file1262684886



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...