Karp | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Karp

5 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Rybę oczyść,  umyj, podziel na porcję. Włóż kawałki ryby do miski, skrop odrobinę sokiem z cytryny, posyp solą , pieprzem, przyprawą do ryb, cebulą pokrojoną w piórka. Włóż na noc do lodówki. Potem oczyść rybę z przypraw i cebuli, maczaj w jajku i bułce tartej, smaż na rozgrzanym tłuszczy na złoty kolor.

file1262684886



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...