Pstrąg z frytkami i surówką
Pstrąga płuczemy, przyprawiamy solą, piepr

Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały

Panga
Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, p

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Rybne specjały

Tosty z tuńczykiem
Świetna zakąska do piwa lub na lunch

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Śniadania

Śledzie w śmietanie
200 gram śledzi Matyjasy pokroić  na m

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Karp
Rybę oczyśc, umyj, podziel na porcję. Wł&

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Rybne specjały

Pasta z tuńczyka
Tuńczyka w sosie własnym z puszki rozdrobni

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Sałatki i surówki, Śniadania

Pasta kanapkowa
Filet z makreli w sosie pomidorowym, rozdrobn

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Śniadania

Moja śledziowa sałatka
3 jajka ugotuj na twardo, pokrój na gr

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Sałatki i surówki

Pasta z makreli
Wędzoną makrelę obierz z ości, oddziel od

Kategoria: Rybne specjały

Filet z pangi
Ziemniaki obierz, ugotuj w osolonej wodzie. F

Kategoria: Rybne specjały