Parówki zapiekane

29 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Jajko rozbij widelcem na talerzu, dodaj  odrobinę soli, pieprzu i papryki ostrej mielonej. Parówki maczaj w jajku, potem w bułce tartej. Smaż na ciepłym tłuszczu na złoty kolor. Parówki mogą byc super dodatkiem do sałatek warzywnych.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...