Parówki zapiekane

29 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Jajko rozbij widelcem na talerzu, dodaj  odrobinę soli, pieprzu i papryki ostrej mielonej. Parówki maczaj w jajku, potem w bułce tartej. Smaż na ciepłym tłuszczu na złoty kolor. Parówki mogą byc super dodatkiem do sałatek warzywnych.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...