Kasza ze skwarkami

29 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj 2 woreczki kaszy gryczanej. Na patelni podsmaż drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodaj  pokrojony na kawałki  boczek wędzony, ok. 15 dag.  Podsmaż razem z cebulą.  Kaszę  wyjmij z woreczków dodaj na patelnię, podsmaż  razem  wszystko. Podawaj  z  kefirem  lub  kwaśnym  mlekiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...