Kasza ze skwarkami

29 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj 2 woreczki kaszy gryczanej. Na patelni podsmaż drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodaj  pokrojony na kawałki  boczek wędzony, ok. 15 dag.  Podsmaż razem z cebulą.  Kaszę  wyjmij z woreczków dodaj na patelnię, podsmaż  razem  wszystko. Podawaj  z  kefirem  lub  kwaśnym  mlekiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...