Kasza ze skwarkami

29 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Ugotuj 2 woreczki kaszy gryczanej. Na patelni podsmaż drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodaj  pokrojony na kawałki  boczek wędzony, ok. 15 dag.  Podsmaż razem z cebulą.  Kaszę  wyjmij z woreczków dodaj na patelnię, podsmaż  razem  wszystko. Podawaj  z  kefirem  lub  kwaśnym  mlekiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...