Moja wątróbka

10 stycznia 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

60 dag wątróbki drobiowej czyścimy i myjemy, kroimy na średnie kawałki.
Przyprawiamy wątróbkę solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, papryką słodką.
Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki, wątróbkę obtaczamy w przygotowanej panierce. Smażymy wątróbkę na rozgrzanym tłuszczu, dodajemy 2 cebule pokrojone w piórka, dalej smażymy. Można podawac z chlebem lub ziemniakami.

file1263124906



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...