Moja wątróbka

10 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

60 dag wątróbki drobiowej czyścimy i myjemy, kroimy na średnie kawałki.
Przyprawiamy wątróbkę solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, papryką słodką.
Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki, wątróbkę obtaczamy w przygotowanej panierce. Smażymy wątróbkę na rozgrzanym tłuszczu, dodajemy 2 cebule pokrojone w piórka, dalej smażymy. Można podawac z chlebem lub ziemniakami.

file1263124906



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...