Szaszłyki

30 listopada 2009,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Do 0,50 dag mięsa mielonego dodajemy drobno pokrojoną cebule, jedno jajko, namoczoną bułkę. Przyprawiamy solą i pieprzem. Kulamy drobne kuleczki, smażymy na złoty kolor na tłuszczu. Gotowe klopsiki nabijamy na wykałaczkę pomiędzy kawałek ogórka kiszonego i paprykę czerwoną. Tak z całością klopsików. Podajemy poukładane szaszłyki na półmisku.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...