Szaszłyki

30 listopada 2009, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Do 0,50 dag mięsa mielonego dodajemy drobno pokrojoną cebule, jedno jajko, namoczoną bułkę. Przyprawiamy solą i pieprzem. Kulamy drobne kuleczki, smażymy na złoty kolor na tłuszczu. Gotowe klopsiki nabijamy na wykałaczkę pomiędzy kawałek ogórka kiszonego i paprykę czerwoną. Tak z całością klopsików. Podajemy poukładane szaszłyki na półmisku.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.