Królik duszony w winie

5 stycznia 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Królika umyj, natrzyj solą, czosnkiem, vegetą, pokrojonym drobno szczypiorkiem i natką pietruszki, włóż do lodówki na noc. Potem przetrzyj przyprawy i zieleninę. Nagrzej tłuszcz w rondlu, mięso natrzyj odrobinę solą, papryką słodką czosnkiem i oprósz mąką, duś pod przykryciem, po czasie dodaj pół szklanki wina białego i dalej duś.

file1262684653



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...