Królik duszony w winie

5 stycznia 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Królika umyj, natrzyj solą, czosnkiem, vegetą, pokrojonym drobno szczypiorkiem i natką pietruszki, włóż do lodówki na noc. Potem przetrzyj przyprawy i zieleninę. Nagrzej tłuszcz w rondlu, mięso natrzyj odrobinę solą, papryką słodką czosnkiem i oprósz mąką, duś pod przykryciem, po czasie dodaj pół szklanki wina białego i dalej duś.

file1262684653



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...