Zupa-krem z pieczarek z makaronem

9 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag pieczarek obieramy, kroimy i podsmażamy. Obieramy i kroimy na kawałki cebulę, dodajemy do pieczarek. Kiedy pieczarki będą podsmażone zalewamy je 1 1/2 litra rosołu. Doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy na średnim ogniu. Dodajemy 2 łyżki śmietany 30 % i mieszamy. Podajemy z ugotowanym grubym makaronem.

file1265723618



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...