Zupa-krem z pieczarek z makaronem

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

30 dag pieczarek obieramy, kroimy i podsmażamy. Obieramy i kroimy na kawałki cebulę, dodajemy do pieczarek. Kiedy pieczarki będą podsmażone zalewamy je 1 1/2 litra rosołu. Doprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy na średnim ogniu. Dodajemy 2 łyżki śmietany 30 % i mieszamy. Podajemy z ugotowanym grubym makaronem.

file1265723618



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...