Gulasz

8 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1 kg mięsa gulaszowego np. łopatki, płuczemy i kroimy na kawałki. Smażymy na tłuszczu. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką, czosnkiem. Podsmażone mięso zalewamy szkalnką wody dusimy. Ogórek kiszony i pół papryki czerwonej kroimy na kawałki, dodajemy do mięsa. Całość zagęszczamy śmietaną. Podajemy z ziemniakami, z ryżem lub z kaszą.

file1265631355



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...