Gulasz

8 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1 kg mięsa gulaszowego np. łopatki, płuczemy i kroimy na kawałki. Smażymy na tłuszczu. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką, czosnkiem. Podsmażone mięso zalewamy szkalnką wody dusimy. Ogórek kiszony i pół papryki czerwonej kroimy na kawałki, dodajemy do mięsa. Całość zagęszczamy śmietaną. Podajemy z ziemniakami, z ryżem lub z kaszą.

file1265631355



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...