Gulasz

8 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

1 kg mięsa gulaszowego np. łopatki, płuczemy i kroimy na kawałki. Smażymy na tłuszczu. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką, czosnkiem. Podsmażone mięso zalewamy szkalnką wody dusimy. Ogórek kiszony i pół papryki czerwonej kroimy na kawałki, dodajemy do mięsa. Całość zagęszczamy śmietaną. Podajemy z ziemniakami, z ryżem lub z kaszą.

file1265631355



FORUM - bieżące dyskusje

botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...