Kwaśnica

8 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

0,50 kg żeberek zagotowujemy. Dodajemy 0,70kg kapusty kiszonej, posiekanej. Dodajemy 2 liście laurowe, 3 ziele angielskie, pieprz, sól, 3 ząbki czosnku, odrobinę kminku, dusimy pod przykryciem. Zupę podajemy z ugotowanymi osobno ziemniakami.

file1265631544



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...