Kwaśnica

8 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

0,50 kg żeberek zagotowujemy. Dodajemy 0,70kg kapusty kiszonej, posiekanej. Dodajemy 2 liście laurowe, 3 ziele angielskie, pieprz, sól, 3 ząbki czosnku, odrobinę kminku, dusimy pod przykryciem. Zupę podajemy z ugotowanymi osobno ziemniakami.

file1265631544



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...