Kwaśnica

8 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

0,50 kg żeberek zagotowujemy. Dodajemy 0,70kg kapusty kiszonej, posiekanej. Dodajemy 2 liście laurowe, 3 ziele angielskie, pieprz, sól, 3 ząbki czosnku, odrobinę kminku, dusimy pod przykryciem. Zupę podajemy z ugotowanymi osobno ziemniakami.

file1265631544



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...