Zupka jarzynowa

8 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

4 skrzydełka zagotować. Marchew, 4 ziemniaki i pietruszkę obrać i pokroić w kostkę. Dodać odrobinę groszku zielonego, fasolkę, kilka różyczek kalafiora, przyprawić. Z mąki i margaryny przygotować zasmażkę i dodać do zupy, zagotować i gotowe!

file1265647840



FORUM - bieżące dyskusje

Jak przedłużyć i zagęścić rzęsy w d…
W dzisiejszych czasach, gdy mamy na wyciągnięcie ręki wiele zabiegów upiększających i kosmetyków, warto...
Czego nie jeść przy delikatnym żołą…
Ostre potrawy i przyprawy podrażniają wyściółkę żołądka. Jeśli jeszcze nie mamy z nim problemów,...
Trening na prawidłowy oddech w czas…
Znajdź miejsce, w którym przez chwilę nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Najlepiej gdy...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Mieliśmy taki problem przy remocie u babci. Przede wszystkim trzeba było zapewnić tam wygodę...