Zapiekanka makaronowa

6 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron w osolonej wodzie, najlepiej jakiś grubszy np. świderki. Kroimy 2 cebule, smażymy na patelni, dodajemy 40 dag mięsa mielonego. Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obieramy i kroimy 40 dag pieczarek, smażymy na patelni. Ugotowany i odcedzony makaron mieszamy w naczyniu żaroodpornym z makaronem, mięsem mielonym i pieczarkami. Górę posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy 20 minut w piekarniku. Podajemy z keczupem i majonezem.

file1265490263



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...