Zapiekanka makaronowa

6 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron w osolonej wodzie, najlepiej jakiś grubszy np. świderki. Kroimy 2 cebule, smażymy na patelni, dodajemy 40 dag mięsa mielonego. Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obieramy i kroimy 40 dag pieczarek, smażymy na patelni. Ugotowany i odcedzony makaron mieszamy w naczyniu żaroodpornym z makaronem, mięsem mielonym i pieczarkami. Górę posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy 20 minut w piekarniku. Podajemy z keczupem i majonezem.

file1265490263



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...