Zapiekanka makaronowa

6 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron w osolonej wodzie, najlepiej jakiś grubszy np. świderki. Kroimy 2 cebule, smażymy na patelni, dodajemy 40 dag mięsa mielonego. Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obieramy i kroimy 40 dag pieczarek, smażymy na patelni. Ugotowany i odcedzony makaron mieszamy w naczyniu żaroodpornym z makaronem, mięsem mielonym i pieczarkami. Górę posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy 20 minut w piekarniku. Podajemy z keczupem i majonezem.

file1265490263



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...