Panga

9 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, pieprzem i vegetą, odstawiamy. Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki. Rybę maczamy w jajku potem w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron na złoty kolor. Podajemy z frytkami lub z ziemniakami,  z dobrą surówką!

file1265707312



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...