Panga

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, pieprzem i vegetą, odstawiamy. Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki. Rybę maczamy w jajku potem w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron na złoty kolor. Podajemy z frytkami lub z ziemniakami,  z dobrą surówką!

file1265707312



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.