Panga

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, pieprzem i vegetą, odstawiamy. Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki. Rybę maczamy w jajku potem w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron na złoty kolor. Podajemy z frytkami lub z ziemniakami,  z dobrą surówką!

file1265707312



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...