Faszerowana papryka

6 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

6 sztuk papryki czerwonej, obieramy gniazda ze środka i myjemy. Kroimy 2 cebule drobno mieszamy z 0,50 kg mięsa mielonego, dodajemy 1 jajko, sól i pieprz, mieszamy. Gotujemy 3 woreczki ryżu, mieszamy jeszcze ciepły ryż z mięsem. Gotowym farszem napełniamy paptyki, wsadzamy do rondelka z nagrzanym tłuszczem. Dusimy pod przykryciem, dodając wody od czasu do czasu. Można podawać z sosem pomidorowym

file1265489886



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...