Zapiekanka makaronowa

6 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Gotujemy makaron w osolonej wodzie, najlepiej jakiś grubszy np. świderki. Kroimy 2 cebule, smażymy na patelni, dodajemy 40 dag mięsa mielonego. Przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie obieramy i kroimy 40 dag pieczarek, smażymy na patelni. Ugotowany i odcedzony makaron mieszamy w naczyniu żaroodpornym z makaronem, mięsem mielonym i pieczarkami. Górę posypujemy startym serem żółtym i zapiekamy 20 minut w piekarniku. Podajemy z keczupem i majonezem.

file1265490263



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...