Żeberka duszone w piwie

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Żeberka płuczemy, dzielimy na porcje. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką, czosnkiem granulowanym, odstawiamy. Po godzinie smażymy żeberka na tłuszczu. Po czasie dolewamy szklankę wody, jak wyparuje dolewamy szklankę piwa karmelkowego i dusimy pod przykryciem. Gotowe żeberka można podać z ziemniakami i buraczkami.

file1265707551



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.