Żeberka duszone w piwie

9 lutego 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Żeberka płuczemy, dzielimy na porcje. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką słodką, czosnkiem granulowanym, odstawiamy. Po godzinie smażymy żeberka na tłuszczu. Po czasie dolewamy szklankę wody, jak wyparuje dolewamy szklankę piwa karmelkowego i dusimy pod przykryciem. Gotowe żeberka można podać z ziemniakami i buraczkami.

file1265707551



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....