Panga

9 lutego 2010, dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Filet z Pangi płukamy, przyprawiamy solą, pieprzem i vegetą, odstawiamy. Bułkę tartą mieszamy z odrobiną mąki. Rybę maczamy w jajku potem w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron na złoty kolor. Podajemy z frytkami lub z ziemniakami,  z dobrą surówką!

file1265707312



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...