<<poprzednie [ 1 ] 2 [ 3 ] ... [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] następne>>

Panga po grecku z chili
Zupełnie nie wiem czemu ryba w takim sosie nazywana jest po grecku, ale jak już przyjęło tak nazywać - to niech będzie.

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Miodowy łosoś z orzechami
Steki z łososia marynowane w miodowo-cytrynowej marynacie podany z ziemniaczano-orzechowym puree.

Kategoria: Rybne specjały

Panga z warzywami
Jedna z propozycji na sposób przyrządzania filetów rybnych.

Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały

Łosoś w zielonym chili i szparagami
Tym razem zestawiłam delikatny smak zielonych szparagów z ostrością zielonego chili - a to wszystko z łososiem- pycha .

Kategoria: Rybne specjały

Pstrąg z zieloną czubricą
Prosty i bardzo smakowity pomysł na pstrąga - przez dodanie czubricy nabiera smaczku kuchni bałkańskiej.

Kategoria: Rybne specjały

Czerwony łosoś z makaronem tagliatelle
Lubię dopasowywać smaki

Kategoria: Rybne specjały

Dietetyczna przekąska z łososia i kiwi
Wędzony łosoś to doskonałe źródło zdrowych tłuszczy nasyconych, aminokwasów i witamin z grupy B, a kiwi to witamina C i inne.

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Halibut pomarańczowy z chrzanem
Trochę przekornie użyłam do doprawienia ryby suszonej skórki pomarańczowej używanej z reguły do ciast. Wyszła pychotka.

Kategoria: Rybne specjały

Dorsz w cieście kokosowym z curry
Robię ryby w cieście o różnych smakach

Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały

Zębacz ze smoczym owocem
Mało znana u nas ryba - a szkoda bo bardzo smaczna.

Kategoria: Rybne specjały

Pleciony śledź z faszerowanymi gruszkami
Śledzik zobowiązuje. I wcale nie trzeba robić go tylko w tym dniu.

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Filety z halibuta z duszonymi pomidorkami
Robiłam już w podobny sposób pstrąga.

Kategoria: Rybne specjały

Łosoś smażony z pieczarkami
Łosoś w każdej postaci jest smaczny.To taka szybka bardzo smaczna jego postać.

Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały

Sandacz koperkowy na maśle
Sandacz to rybka która nie potrzebuje specjalnego przyprawiania

Kategoria: Rybne specjały

Halibut ze szparagami
Macerowany w soku z cytryny, smażony na maśle

Kategoria: Rybne specjały

<<poprzednie [ 1 ] 2 [ 3 ] ... [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] następne>>