Panga po grecku z chili Zupełnie nie wiem czemu ryba w takim sosie nazywana jest po grecku, ale jak już przyjęło tak nazywać - to niech będzie. Kategoria: Przystawki, Rybne specjały | |
Miodowy łosoś z orzechami Steki z łososia marynowane w miodowo-cytrynowej marynacie podany z ziemniaczano-orzechowym puree. Kategoria: Rybne specjały | |
Panga z warzywami Jedna z propozycji na sposób przyrządzania filetów rybnych. Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały | |
Łosoś w zielonym chili i szparagami Tym razem zestawiłam delikatny smak zielonych szparagów z ostrością zielonego chili - a to wszystko z łososiem- pycha . Kategoria: Rybne specjały | |
Pstrąg z zieloną czubricą Prosty i bardzo smakowity pomysł na pstrąga - przez dodanie czubricy nabiera smaczku kuchni bałkańskiej. Kategoria: Rybne specjały | |
Czerwony łosoś z makaronem tagliatelle Lubię dopasowywać smaki Kategoria: Rybne specjały | |
Dietetyczna przekąska z łososia i kiwi Wędzony łosoś to doskonałe źródło zdrowych tłuszczy nasyconych, aminokwasów i witamin z grupy B, a kiwi to witamina C i inne. Kategoria: Przystawki, Rybne specjały | |
Halibut pomarańczowy z chrzanem Trochę przekornie użyłam do doprawienia ryby suszonej skórki pomarańczowej używanej z reguły do ciast. Wyszła pychotka. Kategoria: Rybne specjały | |
Dorsz w cieście kokosowym z curry Robię ryby w cieście o różnych smakach Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały | |
Zębacz ze smoczym owocem Mało znana u nas ryba - a szkoda bo bardzo smaczna. Kategoria: Rybne specjały | |
Pleciony śledź z faszerowanymi gruszkami Śledzik zobowiązuje. I wcale nie trzeba robić go tylko w tym dniu. Kategoria: Przystawki, Rybne specjały | |
Filety z halibuta z duszonymi pomidorkami Robiłam już w podobny sposób pstrąga. Kategoria: Rybne specjały | |
Łosoś smażony z pieczarkami Łosoś w każdej postaci jest smaczny.To taka szybka bardzo smaczna jego postać. Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały | |
Sandacz koperkowy na maśle Sandacz to rybka która nie potrzebuje specjalnego przyprawiania Kategoria: Rybne specjały | |
Halibut ze szparagami Macerowany w soku z cytryny, smażony na maśle Kategoria: Rybne specjały | |
Wybierz kategorię przepisów