Flaczki rybne z dorsza lub pangi Kategoria: Artykuł zewnętrzny, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Rybne specjały | |
Panga po grecku Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Rybne specjały | |
Tuńczyk z puszki na francuskim cieście Kategoria: Imprezowe dania, Rybne specjały | |
Śledzie opiekane w zalewie wg Buni w miodzie Śledziki na Wigilię - smaczne - można zrobić wcześniej Kategoria: Rybne specjały | |
Dorsz z kokosowym porem Danie kuchni Fusion Kategoria: Rybne specjały | |
Antar w marynacie z chilli, limonką i kolendrą O tym , że Antar jest smaczną rybą przekonałam się już dawno. Kategoria: Rybne specjały | |
Antar smażony na maśle Ryba żyjąca w wodach arktycznych. Kategoria: Rybne specjały | |
Steki z łososia na cytrynowym groszku Delikatne, bardzo aromatyczne mięso z łososia wspaniale łączy się ze smakiem doprawionego cytrynowo groszku. Kategoria: Rybne specjały | |
Łosoś w różanej marynacie Zestaw smaków na początku szokuje ale gwarantuję, że jest doskonały. Kategoria: Rybne specjały | |
Halibut w pomarańczowej marynacie Lubię ryby w cytrusowych marynatach- dziś przyszła pora na pomarańcze. Kategoria: Rybne specjały | |
Halibut z cytryną i pomarańczą Dzięki macerowaniu w soku cytrusów i dodaniu trawy cytrynowej halibut nabiera doskonałego smaku . Kategoria: Rybne specjały | |
Śledź gruszkowo-chrzanowy Moja Mama to ,,Królową śledzi " - lubi wszystkie, a takie z ziemniakami to jej ukochane piątkowe danie. Kategoria: Rybne specjały | |
Halibut w zielonym chilli Od sposobu marynowania ryby bardzo dużo zależy. Ta sama ryba potrafi diametralnie zmienić smak. Kategoria: Rybne specjały | |
Pstrąg z mandarynkami i pieprzem Delikatny pstrąg macerowany Kategoria: Rybne specjały | |
Sandacz z sosem chrzanowo-koperkowym Podawać z puree ziemniaczanym. Kategoria: Rybne specjały | |
Wybierz kategorię przepisów