Klopsiki w tajskiej paelli Kuchnia fusion w pełnym rozkwicie. Kategoria: Kuchnie świata, Obiady i kolacje | |
Boczek w sosie sojowym z imbirem na sposób japoński Moje fascynacje kuchnią japońską nie ustają Kategoria: Dania mięsne, Kuchnie świata | |
Omurice - wersja Buni Kuchnia japońska fascynuje mnie od dawna. Ze zrozumiałych względów częściej wykorzystuję pomysł niż oryginalną recepturę. Kategoria: Dania mięsne, Kuchnie świata | |
Wieprzowina po chińsku z miodem, grzybkami mun Miodu jako przyprawy używam od dawna . Okazuje się , że miód jest również używany w kuchni chińskiej Kategoria: Dania mięsne, Kuchnie świata | |
Jajka po benedyktyńsku inaczej - z polędwicą Moja wersja jajecznej klasyki . Cz Kategoria: Kuchnie świata, Śniadania | |
Schab z tajskim smaczkiem Z oryginalną kuchnią tajską to za wiele Kategoria: Dania mięsne, Kuchnie świata, Obiady i kolacje | |
Fasolka po bretońsku Nie wnikając w to czemu tak przyrządzona fasolka nazywa się po bretońsku ( podobno Bretania słynie Kategoria: Kuchnie świata, Obiady i kolacje | |
Chińskie pierożki z patelni Pierogi inspirowane kuchnią chińską . Kategoria: Imprezowe dania, Kuchnie świata, Obiady i kolacje | |
Wybierz kategorię przepisów