<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 107 ] 108 [ 109 ] następne>>

Kofta z wieprzowiny
z kardamonem i sosem tzatziki

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Rostbef z wołowiny
z sosem pieprzowym

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Marynowana pierś z perliczki
Podana na smażonym szpinaku z pomidorami koktajlowymi

Kategoria: Dania mięsne, Dziczyzna, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pierś z kurczaka gotowana na parze
na 4 porcje

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Pierś z indyka gotowana na parze
Lekkie i chrupiące

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Ragout wieprzowe
z pieczarkami i ziołami

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Wątróbka w jarzynach
można podawać z kluseczkami

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Paprykarz z kurczaka
przepis na 8 osób

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

sznycle z indyka
1 porcja to 361 kcal

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Indyk w warzywach
1 porcja zawiera 420 kcal

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Kurczak w miodzie
Efektowne danie : kurczak w miodzie na niedzielny obiad

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Kurczak po andaluzyjsku
pyszny kurczak, podawaj z ziemniakami i fasolą

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pierś indycza z pieprzem
1 porcja około 295 kcal

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Polędwica z soczewicą
Podawać na liściach sałaty.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pieczeń cielęca zawijana z pomarańczą
delikatne cielęce mięso podawaj z ziemniakami pure i sosem powidłowym:

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 107 ] 108 [ 109 ] następne>>