<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>

Francuska przekąska na ciepło
2 kwadratowe kromki chleba pszenno – ż

Kategoria: Przystawki

Pepperoni ze szczyptą orientu
1 kg czerwonej papryki pepperoni 0,25 l octu

Kategoria: Przystawki

Papryka konserwowa z akcentem miodowym
2,5 kg czerwonej papryki w strąkach 0,5 l o

Kategoria: Przystawki

Mini ogóreczki konserwowe
½ kg jak najmniejszych ogórk&oa

Kategoria: Przystawki

Marynowane grzybki
3 kg świeżych leśnych grzybów

Kategoria: Przystawki

Cukinia marynowana
10 małych cukinii (po 15 cm każda)

Kategoria: Przystawki

Schab na sposób surowy
½ kg schabu bez kości 1 łyżka cukr

Kategoria: Przystawki

Przystawka z sera i nektarynek z oliwkami
1 serek Castello Danish Blue Cheese (100 g)

Kategoria: Przystawki

Sos czosnkowo – oliwkowy
2 duże ząbki czosnku 4 zielone oliwki bez

Kategoria: Przystawki

Kolorowe koreczki
4 plastry sera żółtego (takie po ok.

Kategoria: Przystawki

Jajka z kawiorem
6 ugotowanych na twardo jajek 60 g czarnego

Kategoria: Przystawki

Domowy sos Barbecue
2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka

Kategoria: Przystawki

Aromatyczna cukinia smażona z czosnkiem i oliwkami
½ średniej cukinii pół łyż

Kategoria: Dania wegetariańskie, Przystawki

Zamiast obiadu
Składniki: 10 plasterków gotowanego

Kategoria: Przystawki

Sajgonki
Składniki: 1 opakowanie papieru ryżowego (

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>