Francuska przekąska na ciepło 2 kwadratowe kromki chleba pszenno – ż Kategoria: Przystawki | |
Pepperoni ze szczyptą orientu 1 kg czerwonej papryki pepperoni 0,25 l octu Kategoria: Przystawki | |
Papryka konserwowa z akcentem miodowym 2,5 kg czerwonej papryki w strąkach 0,5 l o Kategoria: Przystawki | |
Mini ogóreczki konserwowe ½ kg jak najmniejszych ogórk&oa Kategoria: Przystawki | |
Marynowane grzybki 3 kg świeżych leśnych grzybów Kategoria: Przystawki | |
Cukinia marynowana 10 małych cukinii (po 15 cm każda) Kategoria: Przystawki | |
Schab na sposób surowy ½ kg schabu bez kości 1 łyżka cukr Kategoria: Przystawki | |
Przystawka z sera i nektarynek z oliwkami 1 serek Castello Danish Blue Cheese (100 g) Kategoria: Przystawki | |
Sos czosnkowo – oliwkowy 2 duże ząbki czosnku 4 zielone oliwki bez Kategoria: Przystawki | |
Kolorowe koreczki 4 plastry sera żółtego (takie po ok. Kategoria: Przystawki | |
Jajka z kawiorem 6 ugotowanych na twardo jajek 60 g czarnego Kategoria: Przystawki | |
Domowy sos Barbecue 2 łyżki koncentratu pomidorowego 1 łyżka Kategoria: Przystawki | |
Aromatyczna cukinia smażona z czosnkiem i oliwkami ½ średniej cukinii pół łyż Kategoria: Dania wegetariańskie, Przystawki | |
Zamiast obiadu Składniki: 10 plasterków gotowanego Kategoria: Przystawki | |
Sajgonki Składniki: 1 opakowanie papieru ryżowego ( Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki | |