Wytrawne babeczki faszerowane Kategoria: Artykuł zewnętrzny, Dania mięsne, Obiady i kolacje, Przystawki | |
Utopence II 60 dkg serdelków z indyka 3 dkg maryn Kategoria: Przystawki | |
Rogate parówki Ciasto: 125 g margaryny Palmy 2 szklanki m Kategoria: Przystawki | |
Domowy salceson 2 małe tylne golonki (ok. 1 kg) 2 l wody 1 Kategoria: Przystawki | |
Utopence I Marynowane parówki Kategoria: Przystawki | |
Jajka z delikatnym sosem 6 jajek6 marynowanych pieczarek1 puszka grosz Kategoria: Przystawki | |
Pizza di mare Ciasto:300 ml wody¾ łyżeczki soli1 Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki | |
Przystawka imprezowa 20 dkg galantyny z kurczaka 10 dkg pastrami Kategoria: Przystawki | |
Kolorowa fasolka konserwowa 1 kg świeżej kolorowej fasolki (biało-fiol Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki | |
Biała konserwowa fasolka 2 kg białej drobnej fasoli 2 l wody &frac1 Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki | |
Deska serów 30 dkg wędzonego oscypka 20 dkg korbaczk&oa Kategoria: Przystawki | |
Pastarmi 2 kg chudej pieczeniowej wołowiny 20 dkg so Kategoria: Przystawki | |
Wegeta MM 1 szklanka soli morskiej ½ opakowania Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Śniadania, Zupy | |
Nadziewane pepperoni 6 marynowanych papryczek pepperoni Nadzienie Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki | |
Galaretka drobiowa Delikatna, dietetyczna galaretka z indyka i k Kategoria: Przystawki | |