1 [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] następne>>

Wytrawne babeczki faszerowane


Kategoria: Artykuł zewnętrzny, Dania mięsne, Obiady i kolacje, Przystawki

Utopence II
60 dkg serdelków z indyka 3 dkg maryn

Kategoria: Przystawki

Rogate parówki
Ciasto: 125 g margaryny Palmy 2 szklanki m

Kategoria: Przystawki

Domowy salceson
2 małe tylne golonki (ok. 1 kg) 2 l wody 1

Kategoria: Przystawki

Utopence I
Marynowane parówki

Kategoria: Przystawki

Jajka z delikatnym sosem
6 jajek6 marynowanych pieczarek1 puszka grosz

Kategoria: Przystawki

Pizza di mare
Ciasto:300 ml wody¾ łyżeczki soli1

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Przystawka imprezowa
20 dkg galantyny z kurczaka 10 dkg pastrami

Kategoria: Przystawki

Kolorowa fasolka konserwowa
1 kg świeżej kolorowej fasolki (biało-fiol

Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki

Biała konserwowa fasolka
2 kg białej drobnej fasoli 2 l wody &frac1

Kategoria: Przystawki, Sałatki i surówki

Deska serów
30 dkg wędzonego oscypka 20 dkg korbaczk&oa

Kategoria: Przystawki

Pastarmi
2 kg chudej pieczeniowej wołowiny 20 dkg so

Kategoria: Przystawki

Wegeta MM
1 szklanka soli morskiej ½ opakowania

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki, Śniadania, Zupy

Nadziewane pepperoni
6 marynowanych papryczek pepperoni Nadzienie

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Galaretka drobiowa
Delikatna, dietetyczna galaretka z indyka i k

Kategoria: Przystawki

1 [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] następne>>