Przystawka imprezowa

9 lutego 2010, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

20 dkg galantyny z kurczaka

10 dkg pastrami

1 serek pleśniowy Brie

6 czarnych oliwek bez pestek

6 greckich zielonych oliwek nadziewanych migdałami

Galantynę i pastrami kroimy w plasterki, ser dzielimy na trójkąty. Czarne oliwki kroimy na połówki. Wszystkie składniki dekoracyjnie układamy na talerzu.

Smacznego!

file1265723887



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...