Przystawka imprezowa

9 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

20 dkg galantyny z kurczaka

10 dkg pastrami

1 serek pleśniowy Brie

6 czarnych oliwek bez pestek

6 greckich zielonych oliwek nadziewanych migdałami

Galantynę i pastrami kroimy w plasterki, ser dzielimy na trójkąty. Czarne oliwki kroimy na połówki. Wszystkie składniki dekoracyjnie układamy na talerzu.

Smacznego!

file1265723887



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....