Przepisy użytkownika| Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!


Pasta z makreli
25 dkg wędzonej makreli 3 jajka 5 dkg cebu

Kategoria: Artykuł zewnętrzny, Obiady i kolacje, Rybne specjały, Śniadania

Śledzie w pieprzu
50 dkg solonych matiasów 2 liście la

Kategoria: Rybne specjały

Śledzie po wiejsku
½ kg solonych matiasów 25 dkg

Kategoria: Rybne specjały

Śledź po królewsku
30 dkg solonych matiasów 15 dkg cebul

Kategoria: Rybne specjały

Roladki rybne z parowaru na zielonym pikantnym sosie
4 mrożone filety rybne (ja użyłam mintaja)

Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały

Pomidorowe śledzie
½ kg matiasów ½ kg cebu

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Płocie opiekane marynowane
4 płocie (o łącznej masie 1 kg)

Kategoria: Rybne specjały

Pstrągi tęczowe z grilla
Składniki: 3 wypatroszone świeże pstrągi

Kategoria: Dania z grilla, Rybne specjały

Łosoś pod serową pierzynką
Składniki: 4 kostki z łososia norweskiego

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Rybne specjały

Łosoś a`la Picasso
Składniki: 4 kostki z łososia (mrożone)

Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały

Łososiowe kostki z pomidorem i cukinią
Składniki: 4 mrożone kostki z łososia 4

Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały

Share and Enjoy !

Shares

Share and Enjoy !

Shares