Pasta z makreli 25 dkg wędzonej makreli 3 jajka 5 dkg cebu Kategoria: Artykuł zewnętrzny, Obiady i kolacje, Rybne specjały, Śniadania | |
Śledzie w pieprzu 50 dkg solonych matiasów 2 liście la Kategoria: Rybne specjały | |
Śledzie po wiejsku ½ kg solonych matiasów 25 dkg Kategoria: Rybne specjały | |
Śledź po królewsku 30 dkg solonych matiasów 15 dkg cebul Kategoria: Rybne specjały | |
Roladki rybne z parowaru na zielonym pikantnym sosie 4 mrożone filety rybne (ja użyłam mintaja) Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały | |
Pomidorowe śledzie ½ kg matiasów ½ kg cebu Kategoria: Przystawki, Rybne specjały | |
Płocie opiekane marynowane 4 płocie (o łącznej masie 1 kg) Kategoria: Rybne specjały | |
Pstrągi tęczowe z grilla Składniki: 3 wypatroszone świeże pstrągi Kategoria: Dania z grilla, Rybne specjały | |
Łosoś pod serową pierzynką Składniki: 4 kostki z łososia norweskiego Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Rybne specjały | |
Łosoś a`la Picasso Składniki: 4 kostki z łososia (mrożone) Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały | |
Łososiowe kostki z pomidorem i cukinią Składniki: 4 mrożone kostki z łososia 4 Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały | |