Jajka z delikatnym sosem

19 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 jajek
6 marynowanych pieczarek
1 puszka groszku konserwowego
4 łyżki majonezu
2 łyżki śmietany 12%
¼ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i  przekrawamy na połówki. Groszk osączmy, mieszamy ze śmietaną, majonezem i  pieprzem. Na każdej połówce jajka układamy połówkę pieczarki. Podajemy z  sosem.
Smacznego!

file1266605494



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...