Nadziewane pepperoni

7 lutego 2010, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 marynowanych papryczek pepperoni

Nadzienie:

1 puszka sardynek w pomidorach

20 dkg chudego twarogu

1 mała cebula

1 łyżka oleju słonecznikowego

2 łyżki pikantnego ketchupu

2 łyżki maggi

1 łyżka posiekanego szczypiorku

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Smacznego!

file1265560729



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...