Nadziewane pepperoni

7 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 marynowanych papryczek pepperoni

Nadzienie:

1 puszka sardynek w pomidorach

20 dkg chudego twarogu

1 mała cebula

1 łyżka oleju słonecznikowego

2 łyżki pikantnego ketchupu

2 łyżki maggi

1 łyżka posiekanego szczypiorku

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Smacznego!

file1265560729



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...