Nadziewane pepperoni

7 lutego 2010, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

6 marynowanych papryczek pepperoni

Nadzienie:

1 puszka sardynek w pomidorach

20 dkg chudego twarogu

1 mała cebula

1 łyżka oleju słonecznikowego

2 łyżki pikantnego ketchupu

2 łyżki maggi

1 łyżka posiekanego szczypiorku

½ łyżeczki soli

½ łyżeczki białego mielonego pieprzu

Z sardynek usunąć kręgosłupy. Widelcem zgnieść sardynki wraz z serem, dodać posiekaną cebulę, szczypiorek, olej, ketchup i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Z papryczek odciąć końcówki, wyjąć pestki. Każdą papryczkę napełnić nadzieniem.

Smacznego!

file1265560729



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...