Sos czosnkowo – oliwkowy

3 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

2 duże ząbki czosnku

4 zielone oliwki bez pestek

2 łyżki majonezu

2 łyżki jogurtu naturalnego

½ łyżeczki przyprawy „Tzatziki”

Do blendera wrzucamy czosnek, siekamy go na bardzo drobne kawałeczki, dokładamy resztę składników i miksujemy jeszcze prze około 10 sekund.

Smacznego!

file1257263620



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...