<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 29 ] 30 [ 31 ] następne>>

Pierś indycza z pieprzem
1 porcja około 295 kcal

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

włoskie grzanki
pyszne grzanki z chleba ciabata

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Puree ziemniaczane
przepis na wysmienite purre ziemniaczen, które mozna podać jako dodatek do dań mięsnych i rybnych:

Kategoria: Obiady i kolacje

Polędwica z soczewicą
Podawać na liściach sałaty.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Roladki z łososia
elegancka przystawka przed głównym daniem:

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pieczeń cielęca zawijana z pomarańczą
delikatne cielęce mięso podawaj z ziemniakami pure i sosem powidłowym:

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Pieczeń w zimowym sosie
Mięso należy marynować 3 dni

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Schab nadziewany
schab nadziewany: efektowne danie z zurawiną

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Ryż z suszonymi pomidorami
ryż z suszonymi pomidorami i parmezanem:

Kategoria: Obiady i kolacje

Suflet
Przepis na super smaczny suflecik

Kategoria: Obiady i kolacje

Potrawka drobiowa
Potrawka drobiowa - dla amatorów kuchni azjatyckiej

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Gulasz rybny
Delikatny w smaku gulasz rybny z dodatkiem śmietanki kremówki:

Kategoria: Obiady i kolacje, Rybne specjały

Pudding dietetyczny
ryżowy dietetyczny pudding dla rekonwalescenta, można podawać zimny lub gorący

Kategoria: Obiady i kolacje

Melon z ryżem i warzywami
świetny lekki deser ryżowy o zaskakującym smaku

Kategoria: Obiady i kolacje, Przystawki

Kalarepka faszerowana
Pomysł na oryginalne mało znane danie, 1 porcja to tylko 288 kcal, podawaj z puree ziemniaczanym

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 29 ] 30 [ 31 ] następne>>