Schab nadziewany

3 marca 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

schab nadziewany

– 4 grube kotlety schabowe bez kości
– 4 łyżeczki żurawiny
– 4 grube plastry żółtego sera
– sól, pieprz
– 2 saszetki ryżu
– 3 plastry ananasa
– torebka suszonej żurawiny

Kotlety naciąć tak, aby powstała głeboka kieszeń, w każdej kieszeni umieścić plaster sera i łyżkę żurawiny ze słoika, oprószyć solą i pieprzem, przesmażyc na oleju z obu stron, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec około 40 minut. Ugotować ryż, wymieszać z suszoną żurawina oraz pokrojonym w kostkę ananasem, podawać do sznycli.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...