włoskie grzanki

11 marca 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

porcja tylko 93 kcal, przepis na 8 porcji

– 2-3 pomidory
– kilkanaście czarnych oliwek
– 8 kromek ciabaty
– 2-3 ząbki czosnku
– 3 łyżki oliwy
– 150 gram fety
– listki bazylii
– natka
– sól, pieprz

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, usunąć pestki oraz sok, posiekac razem z oliwkami, ciabate natrzeć czosnkiem, lekko skropić oliwą i podpiec w mocno nagrzanym piekarniku, kromki obłozyć pomidorami i oliwkami, wierzch posypać pokruszoną feta, bazylią, natką, ewentualnie doprawić do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...