włoskie grzanki

11 marca 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

porcja tylko 93 kcal, przepis na 8 porcji

– 2-3 pomidory
– kilkanaście czarnych oliwek
– 8 kromek ciabaty
– 2-3 ząbki czosnku
– 3 łyżki oliwy
– 150 gram fety
– listki bazylii
– natka
– sól, pieprz

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, usunąć pestki oraz sok, posiekac razem z oliwkami, ciabate natrzeć czosnkiem, lekko skropić oliwą i podpiec w mocno nagrzanym piekarniku, kromki obłozyć pomidorami i oliwkami, wierzch posypać pokruszoną feta, bazylią, natką, ewentualnie doprawić do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...