<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>

Paprykarz z indyka
75 dkg mięsa gulaszowego z indyka 25 dkg cz

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Hamburgery wołowe (z parowaru)
200 g wołowiny pieczeniowej 3 duże ząbki

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Grillowany filet z indyka
2 plastry (o grubości ok. 1 cm) filetu z ind

Kategoria: Dania mięsne, Dania z grilla, Obiady i kolacje

Grillowane "rybki" z kurczaka
6 rybek z piersi kurczaka (tych cienkich pła

Kategoria: Dania mięsne, Dania z grilla, Obiady i kolacje

Zawijańce
Składniki: 2 plastry schabu bez kości (o g

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Udka z kurczaka przyprawiane podskórnie
Składniki: 2 udka z kurczaka ½ ły

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Sztuka mięsa wołowego
Składniki: 25 dkg pieczeniowego mięsa woł

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Serowe schabowe
Składniki: 2 plastry schabu (o grubości ok

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Schab w sosie borowikowym
Składniki: 200 g schabu bez kości 100 g k

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Schab nadziewany borowikami wg Yvonne
1/2kg schabu bez kości

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Sajgonki
Składniki: 1 opakowanie papieru ryżowego (

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Rozmarynowy kurczak
Składniki: 1 średni kurczak 2 łyżeczki

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Placek węgierskiego zbójnika
Składniki: Placki ziemniaczane: ½ k

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Pizza czwartkowa
Składniki: Ciasto: 225 g mąki pszennej&nb

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Papryka faszerowana kolorami
Składniki: 2 duże czerwone papryki 1 wore

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>