<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>

Sałatka z ravioli z ananasem
1 opakowanie ravioli z serem, 1 paczka

Kategoria: Dania z makaronu, Imprezowe dania, Przystawki

Sernik gotowany na herbatnikach
Sernik podawać na drugi dzień.

Kategoria: Artykuły, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Szyneczka w sosie pieczeniowym
Mięso umyć i pokroić na grubsze plastry

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Sosy, dipy

Paszteciki z ciasta francuskiego
Rozłożyć ciasto francuskie, dać farsz , uformować paszteciki.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Płonące słodkie szaszłyki
Na koniec przed podaniem polać spirytusem i podpalić. Podawać płonące szaszłyki.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Przystawki

Róże karnawałowe
Posypać cukrem pudrem i udekorować środek dżemem lub wisienką.

Kategoria: Artykuły, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Serniczek na kruchym spodzie
Wlać na ciasto i piec aż się zarumieni.

Kategoria: Słodkości

Placek z chałwą
Masę podzielić na dwie części, do jednej z nich dodać kakao i utrzeć .

Kategoria: Słodkości

shrek
Zielone ciasto jak ulubieniec naszych pociech

Kategoria: Słodkości

Piernik królewski
Czekoladę rozpuścić z mlekiem , polać po pierniku, następnie rozpuścić lukier i ozdobić ciasto.

Kategoria: Słodkości

Sernik przekładany
Wyłożyć z foremki i wierzch udekorować startą białą czekoladą

Kategoria: Słodkości

Ciasto z kremem i galaretką: Cygańska droga
Galaretkę czerwoną jak i zieloną rozpuścić w 3 szklankach wody

Kategoria: Słodkości

Ciasteczka francuskie
Piec na złoty kolor

Kategoria: Słodkości

Placek Emilka
Do zmielonego sera dodać cukier, jajka, miękkie masło

Kategoria: Słodkości

Ślimaczki
Dwie galaretki brzoskwiniowe rozpuścić w 3 szklankach wody

Kategoria: Słodkości

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3 [ 4 ] następne>>