<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3

Mintaj z makaronem w ziołach
Pyszna kolorowa rybka!

Kategoria: Dania jednogarnkowe, Rybne specjały

Woreczki z szynki - eleganckie koreczki
Efektowna i smaczna przystawka

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Zupa serowa w bułeczkach
Idealna i efektownie podana zupa na przystawkę

Kategoria: Imprezowe dania, Zupy

Kartoflanka z papryką i grzankami
Zupę podawać z "kleksem" śmietany i grzankami. Posypać zieleniną.

Kategoria: Obiady i kolacje, Zupy

Pelmienie ziemniaczane - danie marsijskie
Podawać z kwaśną śmietaną.

Kategoria: Obiady i kolacje

Pikantne placki ziemniaczane z serem
Placki podawać ze śmietaną.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje

Pałeczki ziemniaczane z serem
Można podawać jako zakąskę do piwa.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Imprezowe dania

Kotlety ziemniaczane z rybą na sposób amerykański
Podawać z sosem pomidorowym lub z chrzanem.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Rybne specjały

Pizza ziemniaczana
Posypać serem.Wstawić do nagrzanego na 180 stopni piekarnika i piec ok.30 min.

Kategoria: Artykuły, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Strefa mamy

Kotlety bułgarskie
Można podawać z surówką lub z duszoną marchewką z groszkiem.

Kategoria: Artykuły, Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Strefa mamy

Gołąbki - tradycyjne
składniki: ok.15 liści kapusty, 40-50 dkg

Kategoria: Dania mięsne, Obiady i kolacje

Pikantne naleśniki z warzywami
składniki: - dla 4 osob 2 jajka, 20 dkg.m

Kategoria: Obiady i kolacje

Grecka sałatka ryżowa na ciepło.
składniki: 20 dkg.białego długoziarnisteg

Kategoria: Dania wegetariańskie, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Sałatki i surówki

Kalafior z bakaliami
Zazwyczaj kalafior spożywamy obgotowany i po

Kategoria: Dania wegetariańskie, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Sałatki i surówki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] 3