Sos chrzanowy Można podawać z jajkami, wędlinami, do potraw mięsnych. Kategoria: Sosy, dipy | |
Creme Fraiche Sos śmietanowy często używany w kuchni francuskiej Kategoria: Sosy, dipy | |
Biały sos maślany Cebulę lub szalotki drobno posiekać, podgotować na patelni, dodać wino Kategoria: Sosy, dipy | |
Sos remuladowy Idealnie pasuj do ugotowanych jajek, wędlin Kategoria: Sosy, dipy | |
Dip do frytek Przyprawić przyprawami. Kategoria: Sosy, dipy | |
Marynata brzoskwiniowo-imbirowa Marynata nadaje się szczególnie do delikatnego mięsa i drobiu. Kategoria: Sosy, dipy | |
Marynata piwno-miodowa Marynata specjalnie nadaje się do ryb, które należy w niej trzymać 48 godz. Kategoria: Sosy, dipy | |
Sos orzechowy Podawać do szaszłyków, steków i drobiu. Kategoria: Sosy, dipy | |
Klasyczny sos koktajlowy Pasuje do sałaty lodowej, sałatek z duszony Kategoria: Sosy, dipy | |
Dip z warzywami Podawać do świeżych warzyw np. marchewki, ogórka, papryki. Kategoria: Sosy, dipy | |
Sos ananasowy Plastry z ananasa zmiksować. Kategoria: Sosy, dipy | |
Dip z pesto 4 łyżki majonezu mieszamy z 2 łyżkami jog Kategoria: Sosy, dipy | |
Sos tymiankowo-miodowy Wymieszać i wstawić na godzinę. Kategoria: Sosy, dipy | |
Dip czerwony Połączyć ketchup z galaretką Kategoria: Sosy, dipy | |
Sos szodonowy Podawać natychmiast po ubiciu. Kategoria: Sosy, dipy | |
Wybierz kategorię przepisów