<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 13 ] 14 [ 15 ] ... [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] następne>>

Sos chrzanowy
Można podawać z jajkami, wędlinami, do potraw mięsnych.

Kategoria: Sosy, dipy

Creme Fraiche
Sos śmietanowy często używany w kuchni francuskiej

Kategoria: Sosy, dipy

Biały sos maślany
Cebulę lub szalotki drobno posiekać, podgotować na patelni, dodać wino

Kategoria: Sosy, dipy

Sos remuladowy
Idealnie pasuj do ugotowanych jajek, wędlin

Kategoria: Sosy, dipy

Dip do frytek
Przyprawić przyprawami.

Kategoria: Sosy, dipy

Marynata brzoskwiniowo-imbirowa
Marynata nadaje się szczególnie do delikatnego mięsa i drobiu.

Kategoria: Sosy, dipy

Marynata piwno-miodowa
Marynata specjalnie nadaje się do ryb, które należy w niej trzymać 48 godz.

Kategoria: Sosy, dipy

Sos orzechowy
Podawać do szaszłyków, steków i drobiu.

Kategoria: Sosy, dipy

Klasyczny sos koktajlowy
Pasuje do sałaty lodowej, sałatek z duszony

Kategoria: Sosy, dipy

Dip z warzywami
Podawać do świeżych warzyw np. marchewki, ogórka, papryki.

Kategoria: Sosy, dipy

Sos ananasowy
Plastry z ananasa zmiksować.

Kategoria: Sosy, dipy

Dip z pesto
4 łyżki majonezu mieszamy z 2 łyżkami jog

Kategoria: Sosy, dipy

Sos tymiankowo-miodowy
Wymieszać i wstawić na godzinę.

Kategoria: Sosy, dipy

Dip czerwony
Połączyć ketchup z galaretką

Kategoria: Sosy, dipy

Sos szodonowy
Podawać natychmiast po ubiciu.

Kategoria: Sosy, dipy

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 13 ] 14 [ 15 ] ... [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] następne>>