Dip z warzywami

7 września 2010, dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 szkl.kefiru niskotłuszczowego
  • pół szkl.śmietany kremówki
  • pęczek szczypiorku
  • sól, pieprz, cukier
  • sok z cytryny

Szczypiorek drobno posiekać.Śmietanę wymieszać z kilkoma kroplami soku z cytryny i cukrem,ubić ją na sztywną pianę. Dodać kefir,posiekany szczypiorek. Dokładnie wymieszać. Dip przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do świeżych warzyw np. marchewki, ogórka, papryki.

file1283855288



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...