Dip z warzywami

7 września 2010, dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:

  • 1 szkl.kefiru niskotłuszczowego
  • pół szkl.śmietany kremówki
  • pęczek szczypiorku
  • sól, pieprz, cukier
  • sok z cytryny

Szczypiorek drobno posiekać.Śmietanę wymieszać z kilkoma kroplami soku z cytryny i cukrem,ubić ją na sztywną pianę. Dodać kefir,posiekany szczypiorek. Dokładnie wymieszać. Dip przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do świeżych warzyw np. marchewki, ogórka, papryki.

file1283855288



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...