Sos chrzanowy

10 września 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 3 łyżki startego chrzanu
– łyżka winnego octu
– 2 łyżki cukru
– pół łyżeczki musztardy
– pół łyżeczki soli
– pół łyżeczki pieprzu białego
– 250 ml creme fraiche

Wszystkie składniki wymieszać na jednolitą masę. Można podawać z jajkami, wędlinami, do potraw mięsnych.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...