Sos chrzanowy | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Sos chrzanowy

10 września 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 3 łyżki startego chrzanu
– łyżka winnego octu
– 2 łyżki cukru
– pół łyżeczki musztardy
– pół łyżeczki soli
– pół łyżeczki pieprzu białego
– 250 ml creme fraiche

Wszystkie składniki wymieszać na jednolitą masę. Można podawać z jajkami, wędlinami, do potraw mięsnych.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

odkładanie spraw na jutro
Ja nigdy nie odkładam niczego na później,na tzw.jutro. Co mam zrobić dziś to robię...
Nie pieczenie, nie gotowanie, a... …
Ostatnio, ze względu na walory smakowe, a także odżywcze, uznawana jest za jeden z...
Wszystko o mężczyznach!
Mój mąż chociaż ma 43 lata to jest już prawie siwy na głowie...
Jakie tatuaże podobają Wam się u fa…
Serce ze strzałą, albo jakiś wyrazisty znak chiński :)