Creme Fraiche | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Creme Fraiche

10 września 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Sos śmietanowy często używany w kuchni francuskiej jako dodatek do potraw, deserów lub do tostów z dżemem.

250 ml śmietanki 36 % wymieszać z 250 ml śmietany 18 % w równych proporcjach. Zostawić w misce w temp. pokojowej na 24 h, przykrytej folią. Ten delikatny krem można przechowywać w lodówce pod przykryciem do 14 dni!



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Tabletka "po" od 15 roku życia
Dla mnie seks 15 latki jest czymś niepojętym, przeraża mnie to! ale teraz...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Będąc w związku trzeba wręcz należy rozmawiać. Nie tylko o problemach, bo te bardzo...
Podwyżka renty socjalnej
Uważam, że skutki podniesienia renty socjalnej będą korzystne społecznie. Grupa osób najbardziej w...
Złomowanie auta
Też tak myślę, że dzisiaj każdy patrzy gdzie kupić coś taniej tym bardziej...