Creme Fraiche

10 września 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Sos śmietanowy często używany w kuchni francuskiej jako dodatek do potraw, deserów lub do tostów z dżemem.

250 ml śmietanki 36 % wymieszać z 250 ml śmietany 18 % w równych proporcjach. Zostawić w misce w temp. pokojowej na 24 h, przykrytej folią. Ten delikatny krem można przechowywać w lodówce pod przykryciem do 14 dni!



FORUM - bieżące dyskusje

Czy znacie jakiś ośrodek terapii na…
Pacjent musi jednak chcieć wyjść z nałogu, najlepsze osrodki nie pomogą bez jego chęci...
Częstochowa
Najszybciej można znaeźć pracę przez agencje pracy, oczywiście nie jakąś super, ale taką...
Fryzura a zawód
Wg mnie fryzura to drugorzędna sprawa, a o powadze świadczy zachowanie...
Jak urządzić łazienkę dla osoby sta…
Polecam też dobre punktowe oświetlenie jak ktoś ma problem ze wzrokiem...