Sos tymiankowo-miodowy

6 września 2010,
dodał: airad1
Artykuł zewnętrzny

składniki:

5 łyżek płynnego miodu

5 łyżek oleju

2-3 łyżki octu winnego

łyżka musztardy

łyżka posiekanego tymianku

sól, pieprz

Miód, ocet, musztardę wymieszać z 3 łyżkami wody, doprawić pieprzem i solą.Ubić z olejem i wsypać tymianek. Wymieszać i wstawić na godzinę.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...