<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 8 ] 9 [ 10 ] następne>>

Zawijańce z pieczarkami (rolada z pieczarkami)
Podawać z barszczykiem.

Kategoria: Imprezowe dania

Różowa rozkosz
Udekoruj świeżą miętą.

Kategoria: Koktajle i drinki

Dzikość serca
Dla odważnych

Kategoria: Koktajle i drinki

Piernik przekładany: Garguś
PRZEŁOŻENIE: ciasto piernikowe-masa-wkładka-masa-ciasto piernikowe-polewa

Kategoria: Słodkości

Placek biszkoptowy
Na ciasto biszkoptowe wyłożyć masę, następnie pokrojone brzoskwinie, zalać galaretką.

Kategoria: Słodkości

Ciasto łasucha
Udekoruj czekoladową polewą i kawałkami orzechów włoskich

Kategoria: Słodkości

Pierniczki
Piecz 10 min w 180 stopniach

Kategoria: Słodkości

Świąteczne babeczki
Ozdobić posypką Delecty o smaku owocowym

Kategoria: Słodkości

Ziemniaki Maitre d`Hotel
Zagotować na dużym ogniu. Podawać natychmiast.

Kategoria: Obiady i kolacje

Kluski z ziemnaków gotowanych
Podawać polane sosem np.pieczarkowym

Kategoria: Obiady i kolacje

Ziemniaki z sosem
Natkę wymieszać delikatnie z sosem musztardowym.

Kategoria: Obiady i kolacje

Kartofle inaczej
Zagotować na dużym ogniu i natychmiast podawać.

Kategoria: Obiady i kolacje

Z ziemniaków i bobu
Posypać posiekaną natką pietruszki.

Kategoria: Obiady i kolacje

Kryzysowe danie
Formować placuszki i piec na rozgrzanej patelni.

Kategoria: Obiady i kolacje

Ziemniaki faszerowane pieczarkami
Ziemniaki obieramy, wydrążamy jak najwięcej miąższu ze środa i napełniamy farszem.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 8 ] 9 [ 10 ] następne>>