<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] 5 [ 6 ] ... [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] następne>>

Ciasteczka Choinki – świąteczny zagajnik
Wspaniała słodka dekoracja na świąteczny stół. Polecam !

Kategoria: Artykuły, Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Tort świąteczny choinka
Ja upiekłam choinkę w specjalnej foremce - choinka.

Kategoria: Artykuły, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Makaron ryżowy z sosem Tao Tao
Można dodatkowo polać sosem chili słodko pikantnym Tao Tao.

Kategoria: Dania z makaronu, Obiady i kolacje

Karp po chińsku tao tao
Dodatkowo można dołożyć buraczki.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Rybne specjały

Tramezzini
Przekładać pieczywo dowolnie, kroić w trójkąty, podawać jako przekąskę między posiłkami.

Kategoria: Artykuły, Dania wegetariańskie, Dietetyczne przepisy, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Śniadania, Strefa mamy

Karkówka w marynacie staropolskiej grillowana
Grillować, podawać z surówką, pieczywem lub ziemniakami.

Kategoria: Dania mięsne, Dania z grilla, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Sakiewki z kapustą i grzybami
Danie na wigilię...Podawać z czerwony barszczem lub z podsmażoną cebulką.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje

Galaretki truskawkowe w pomarańczy
Bardzo efektowny i lekki deser

Kategoria: Artykuły, Dania wegetariańskie, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Tort urodzinowy BEN10
Boki obsypać wiórkami kokosowymi. Udekorować monetami czekoladowymi na szczęście.

Kategoria: Artykuły, Dania wegetariańskie, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Strefa mamy

Kolorowe pierniczki dla dzieci
Po upieczeniu udekorować lukrem

Kategoria: Artykuły, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Pierniczki – świąteczny zaprzęg
Po upieczeniu udekorować lukrem

Kategoria: Artykuły, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Udka z morelą
Podajemy na ciepło np. z ryżem lub na zimno jako wędlinę.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Udka ze śliwką
Podajemy na ciepło np. z ryżem lub na zimno jako wędlinę pokrojoną na półmisek.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje

Piegusek z ptasim mleczkiem
Złożyć razem, boki posmarować resztą masy i posypać czerwonymi wiórkami kokosowymi.

Kategoria: Artykuły, Obiady i kolacje, Przepisy kulinarne, Słodkości, Strefa mamy

Śledź w pieczarkach
Śledzie odsączyć z mleka, pokroić i układać warstwowo w słoiku na przemian z farszem. Całość zalać oliwą i posypać majerankiem. Odstawić do lodówki na 1 dzień.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Obiady i kolacje, Rybne specjały

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] 5 [ 6 ] ... [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] następne>>