Galaretki truskawkowe w pomarańczy

1 grudnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Skórki z pomarańczy i cytryn po wyciśnięciu soku
Galaretka truskawkowa

Z pomarańczy i cytryn  wycisnąć sok, oczyścić skórki z miąższu. Galaretkę rozpuścić
w 1 i 1/2 szkl wody. Zimną  galaretką zalać w skórki z owoców i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Pokroić, ułożyć na półmisku.

file1291243645



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...