<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] 5 [ 6 ] ... [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>

Szybka przekąska do piwa: kanapki na chipsach
Kanapki z Fetą na chipsach

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Prażoki do kwaśnicy
Pyszny dodatek do kapuśniaczku

Kategoria: Dania wegetariańskie, Przystawki

Klasyczna Bruschetta
Posypać świeżo tartym parmezanem lub kawałkami sera feta.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Przystawki

Ziemniaki z farszem zapiekane
Podawać prosto z piekarnika z ulubioną sałatą.

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Ośmiorniczki z ziemniakami
Podawaj jako przystawkę na ciepło

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Pieczony łosoś z kaparami
Można podawać na ciepło i na zimno.

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Duszone jarzyny
Potrawa ta jest nie tylko łatwa w wykonaniu, ale również smaczna i orzeźwiająca.

Kategoria: Dania wegetariańskie, Przystawki

Chleb ziemniaczany
Podawać po ostygnięciu.

Kategoria: Przystawki

Ciasto marchwiowo-ziemniaczane
Podawać na ciepło lub po ostygnięciu.

Kategoria: Przystawki

Babka ziemniaczana
Sprawdzać patyczkiem. Podawać po ostudzeniu.

Kategoria: Przystawki

Rogaliki nadziewane ziemniakami
Składniki:Ciasto: ½ szklanki (125 ml)

Kategoria: Przystawki

Quiche z szynką i porami i anchois
Danie kuchni francuskiej

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Knysze z cebulą
Podawać do zupy grzybowej

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Dip na ostro
Idealny do drobiu i karkówki.

Kategoria: Przystawki, Sosy, dipy

Dip z karczochów
Podawać z krakersami i warzywami.

Kategoria: Przystawki

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] 5 [ 6 ] ... [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>