<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 8 ] 9 [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>

Pieczony łosoś w aromatycznym uniesieniu
Łosoś otulony świeżymi listkami kolendry - poemat smaku z Kamisem

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały, Żywność

Pieczona cielęcina w oregano z sosem z tuńczyka
Chrupiąca propozycja na weekend: delikatna w smaku cielęcina w aromatycznym sosie

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Przystawki, Żywność

Polędwiczka wieprzowa w cieście
Polędwiczkę pokroić na cienkie plastry, oprószyć rozmarynem, solą, świeżo zmielonym pieprzem.

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Karczochy nadziewane jagnięciną
Mało znane karczochy goszczą dzisiaj na stole portalu urodaizdrowie - zapraszamy!

Kategoria: Dania mięsne, Imprezowe dania, Przystawki, Żywność

Koktajl z krewetek
Krewetka podana w kieliszku - euforia smaku z oceanu

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały, Żywność

Pikantny suflet z chilli
Małe co nieco przed większym posiłkiem

Kategoria: Przystawki

Doskonałe danie na Walentynkową kolację
Comber z królika podany na carpaccio z melona w sosie z pikantnej czekolady

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki

Efektowne danie - przystawka z cykorii
Cykoria z wędzonym łososiem i kremem miodowo-musztardowym

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Żywność

Ragout z sandacza
Dla amatorów tej smacznej i niezwykle delikatnej ryby słodkowodnej

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały, Żywność

Karnawałowa przekąska dla smakoszy
Polędwiczka cielęca z musem brokułowym i sosem dijon

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Żywność

Ognisty dorsz w nori
Ekskluzywne rybne danie - można podać jako przekąskę lub przystawkę

Kategoria: Przystawki, Rybne specjały

Szafranowe naleśniki z wędzonym łososiem i serem ricotta
Ilość: dla 4-6 osób Czas przygotowania: 20 minut

Kategoria: Imprezowe dania, Obiady i kolacje, Przystawki

Wędzony łosoś na carpaccio z buraków
Buraki zalać wodą, dodać przyprawę Barszcz czerwony z lubczykiem

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały

Śledzie korzenne
Śledzie namoczyć w zimnej wodzie przez 2 godziny.

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały

Łosoś norweski w asyście leśnych grzybów
Ilość: dla 4 osób - Czas przygotowania: 25 minut

Kategoria: Imprezowe dania, Przystawki, Rybne specjały

<<poprzednie [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] ... [ 8 ] 9 [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] następne>>