Wędzony łosoś na carpaccio z buraków

3 grudnia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

7 Wedzony losos

Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 1 godz.

Produkty KAMIS:
1 op. przyprawy Barszcz czerwony z lubczykiem
2 łyżki Octu jabłkowego

Buraki zalać wodą, dodać przyprawę Barszcz czerwony z lubczykiem, gotować do momentu aż buraki będą miękkie, pod koniec dodać ocet. Odstawić na 12 godz.
Obrane buraki pokroić na bardzo cienkie plastry, na nich układać róże z łososia, obsypać kaparami, podawać z cytryną.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...