Wędzony łosoś na carpaccio z buraków

3 grudnia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

7 Wedzony losos

Ilość: dla 4 osób
Czas przygotowania: 1 godz.

Produkty KAMIS:
1 op. przyprawy Barszcz czerwony z lubczykiem
2 łyżki Octu jabłkowego

Buraki zalać wodą, dodać przyprawę Barszcz czerwony z lubczykiem, gotować do momentu aż buraki będą miękkie, pod koniec dodać ocet. Odstawić na 12 godz.
Obrane buraki pokroić na bardzo cienkie plastry, na nich układać róże z łososia, obsypać kaparami, podawać z cytryną.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...