Szafranowe naleśniki z wędzonym łososiem i serem ricotta

3 grudnia 2009, dodał: Redakcja

9 Szafranowe nalesniki
Ilość: dla 4-6 osób
Czas przygotowania: 20 minut

500 ml mleka
200 g mąki
2 jaja
3 łyżki oleju
400 g wędzonego łososia
150 g sera ricotta

1/3 op. Szafranu nitki KAMIS

Mleko, mąkę, jaja wymieszać na jednolite ciasto, dodać szafran, olej i usmażyć naleśniki. Naleśniki posmarować serem, położyć na nich plastry wędzonego łososia, zwinąć w rulony. Podawać pokrojone na kawałki.


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Sklep Peruka.pl - zaprasza!
Cena:
324 zł
Świetnie oczyszcza i nawilża skórę. Zawiera hydrolat z lawendy i inne składniki roślinne.
Cena:
12,66 zł
Skuteczny demakijaż z olejkiem herbacianym i olejkiem z orzechów macadamia
Cena:
36 zł
Na bazie orzechów piorących
Cena:
35,99 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP