Doskonałe danie na Walentynkową kolację

3 lutego 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 2 osób
Czas przygotowania:

Niezbędne składniki:

300g combra z królika
1/2 melona
50 g gorzkiej czekolady

100g śmietanki 18%
50 ml brandy
2 łyżki oliwy

Przyprawy KAMIS:

Chili
Pieprz kolorowy
Rozmaryn
Sól morska

2 comber z krolika

Mięso z królika doprawić solą, pieprzem kolorowym, rozmarynem, odstawić na 2 godz. Czekoladę rozpuścić w śmietance, dodać łyżeczkę chili, brandy, gotować kilka minut do uzyskania konsystencji sosu. Pod koniec doprawić kolorowym pieprzem i morską solą. Królika smażyć kilkanaście minut na ryflowanej patelni. Podawać na cienkich plastrach melona.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

wakacyjne kolory paznokci
Neonowe kolory – odważne i energetyzujące. Neonowe kolory to prawdziwy hit lata 2024. Żywe...
Koncerty
Ja byłam ostatnio na dni Tyczyna gdzie był koncert zespołu IRA. Wspaniały, niezapomniany koncert!!!
pokój dziecięcy
Ozdoby na ścianę do pokoju dziecka to doskonały sposób na nadanie pomieszczeniu charakteru...
Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja...