Doskonałe danie na Walentynkową kolację

Avatar photo
3 lutego 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 2 osób
Czas przygotowania:

Niezbędne składniki:

300g combra z królika
1/2 melona
50 g gorzkiej czekolady

100g śmietanki 18%
50 ml brandy
2 łyżki oliwy

Przyprawy KAMIS:

Chili
Pieprz kolorowy
Rozmaryn
Sól morska

2 comber z krolika

Mięso z królika doprawić solą, pieprzem kolorowym, rozmarynem, odstawić na 2 godz. Czekoladę rozpuścić w śmietance, dodać łyżeczkę chili, brandy, gotować kilka minut do uzyskania konsystencji sosu. Pod koniec doprawić kolorowym pieprzem i morską solą. Królika smażyć kilkanaście minut na ryflowanej patelni. Podawać na cienkich plastrach melona.



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.